Kdo jsme?

Víte, že průměrná roční konzumace sladkovodních ryb v České republice činí pouhých 1,3 kg na jednotlivce? Jako absolvent Fakulty rybářství a ochrany vod v Českých Budějovicích jsem se rozhodl tuto statistiku změnit! Je to ambiciózní cíl, to nezapírám! Ale mohutná historie českého rybníkářství a tradice místního produkčního rybářství mi leží na srdci. Proto stojím před velkou výzvou - naučit vás jíst ryby... netradičně!

Většina z vás pravděpodobně konzumuje ryby jen zřídka. Svého kapra na Vánoce si určitě nezapomene koupit každý z vás. Ale co takhle vyzkoušet fastfood z lokálních ryb? Rybí stripsy, Kapří nebo Sumčí burger? Tortillu plněnou kousky filetu pstruha z nedalekého rybářství? Vše bez kostí?! To vše a mnoho dalšího vám můžeme nabídnout v našem Rybím bistru.